ŞEKERCİ KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR ”

ŞEKERCİ   KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR ”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci Ayyıldız Mahallesi ve Yeni Mahalle'de vatandaşlarla buluştu.

Ayyıldız ve Yeni Mahalle’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmet sözü veren Şekerci’ye eski ve yeni Ak Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, üyeleri, belediye başkan aday adayı Aydın Özen ile birlikte eski Bandırma Belediye Başkanı Recep Eraydın’da eşlik etti.

“BELEDİYE HİZMETLERİNDE ELEKTRONİK DÖNEM BAŞLAYACAK”

“Benim Etimaden’de devreye aldığım belediye içerisinde kağıt evrak dönüşümünü ortadan kaldıracak elektronik sistemi devreye alacağız. Sizler bir arıza talebinde bulunduğunuzda çağrınız ilgili birimin önüne düşecek. Problemleriniz bu sayede en geç bir haftada çözüm bulacak.” dedi.

“BANDIRMA’YA 200 BİN METRE KARE YEŞİL ALAN SÖZÜ”

“Sorunlarınızı çok iyi biliyoruz, mahalleniz yeşil alana aç bir mahalle hiçbir sosyal donatınız yok, biz Bandırma’ya 200 bin metre kare yeşil alan sözü verirken mahallenizi bu sözün içerisinde tuttuk. Parkları ile sosyal donatıları ile mahalleniz yeşile kavuşacak”

“SÖZ VERMİYORUM, TAAHHÜT EDİYORUM, KALDIRCAM!”

Mahallenin yıllardır çözüme kavuşmayan sorunu genel ev için vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda “Ben bu alan için söz vermiyorum kaldıracağım ve şehrin dışına bir yere taşıyacağız” dedi.

“ÇÖPLÜK KESİNLİKLE ISLAH EDİLECEK”

Ayyıldız Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın bu bölgeden çıkan gaz sebebi ile zehirlenmelere kadar yaşadığı soruna dikkat çeken Şekerci “Bandırma’da göreve geldiğimizde vahşi depolamayı kaldıracağız. Evleriniz önünde yer altına alınacak konteynırlarla çöpleriniz gece toplanacak, sabah işe giderken çöp kamyonu görmeyeceksiniz. Mahallenizdeki çöplük ıslah edilerek sizlere yeşil alan olarak geri dönecek. Hem de yılda 25 kişiye varan zehirlenme vakaları bir daha olmayacak” dedi.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMA ÇÖZÜM GELECEK

Recep Şekerci “Ulaşım sorununuzu biliyoruz yürüyerek 15 dakikada indiğiniz şehir merkezine 45 dakikada gidiyorsunuz. Biz yapacağımız düzenleme ile bu sorununuzu ortadan kaldıracağız, doğrudan çarşıya inecek ulaşım hattı oluşturacağız” dedi.

TIR PARKI KAMOYUNA SORULACAK

“Mevcut belediye yönetimi tarafından yapılan tır parkında yapılacak düzenlemeler için bu bölgede yaşayan vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Bu yüzden halkımız bu bölge kaldırılsın diyorsa kaldıracağız, kalsın diyorsa düzenleme yapıp bu bölgede daha rahat yaşam sürmek adına proje üreteceğiz.” dedi.

“MAHALLE ARASINDAN KAMYON GEÇİŞİ YASAKLANACAK”

Mahallenizden kamyon geçmemesi için geçtiğimiz yıllardır vermiş olduğunuz çabaları biliyoruz. Bizde buna çözüm üretmek için yanınızdayız. Göreve geldiğimizde bu geçişleri kesinlikle yasaklayacağız. Bu araçlar Kartal Çeşme Mevkii’nden geçecek. Sizlerde evinizin yıkılma korkusu ile yaşamayacaksınız” dedi.

“DÜRÜSTLÜĞE DAVET EDİYORUM”

Şekerci yaptığı konuşmada “5 yıldır Bandırma’da “enkaz devir aldık diyerek” Bandırma’ya tek bir çivi çakmayanlar geçtiğimiz akşam itiraf ettiler. Sn. Mirza diyor ki 39 Milyon TL para topladılar, 55 Milyon TL harcadılar diyor. Yani 16 Milyon TL yatırım yaptılar yani borçlandılar diyor. Daha önceki beyanatlarında söyledikleri 30 Milyon borç nereden çıktı? Eğer Bandırma’nın yönetimine talipseniz öncelikle sizleri dürüstlüğe davet ediyorum.” dedi.

"300 MİLYONLUK YATIRIMI NEREYE YAPTINIZ?"

Şekerci; “Mirza 300 milyonluk yatırım yaptık diyor. Bandırmalı vatandaşlarımız yatırım falan görmüyor ortada. Demek ki bunlar çar çur ettiler bu kaynakları. Mavi kapak toplama projesi, bir tas suda sen ver projesi ve kedi evi projeleri Bandırma’ya 300 milyon TL`ye mi mal oldu" diye sordu.

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false